Бутик "ЗиЛана"
Ръчна изработка:

Натурален Сапун Бутик
Авторска бижутерия
Хендмейд Чанти Торби

Дамски облекла
бебешки спален чувал
пачуърк одеяла
пачуърк за деца
чанти пачуърк
подаръци
карта на сайта
Купувам

Слинг Лана

За поръчки:
+359 899 330 156
+359 876 137 825
e-mail: zilana@abv.bg


За доставка и начини на плащане можете да видите тук

Бутик ЗиЛана

Авторска бижутерия

Авторски бижута от Бутик ЗиЛана направени от естествени камъни, кристали, перли, стъклени маниста и други материали.
Снимките на бижута са примерни, изработват се малки серии. Затова при наличност на необходими материали поръчани бижута могат да са повторят идентично на снимката, а при отсъствие на някои материали подбират се подобни (по цвят, фактура и т.н.), като се запазва основна концепция на бижута. Но, ако ви харесва идеята на конкретно бижу, обаче желаете да промените начален вариат (и цветовата гама и количество и т.н.) това също е възможно, всичко това се уточнява при поръката.
Бижута по поръчка се изработват по индивидуален размер. При поръчка посочват се необходими и желани параметри - дължина на изделие в сантиметри. За гривна - необходими сантиметри за китката, за гердан - колко дълъг желаете, също в сантиметри. При индивидуални поръчки могат да се уточняват цветовете, размерите на материали, вид камъни и др.
Поръчка на авторска бижутерия от ЗиЛана можете да направите:
по тел. 0887 830 756 или e-mail: zilana@abv.bg.
При поръчка посочете номер на модела и размер (по необходимост), също така: адрес за доставка, име на получателя и телефон за връзка.
При наличност на материали (уточнявайте при поръчка) има възможност да се направи желаната дължина или промяна в дизайна (например друг вид камък или др.).
За доставка и начини на плащане можете да видите тук